Escaperoom

Hebben jij en jouw teamgenoten stalen zenuwen?

In deze escaperoom sluiten we je niet op en is het niet de bedoeling te ontsnappen. Dus in die zin dekt de escaperoom wellicht niet helemaal de lading. Hier is het idee de vuurtoren tijdig aan te krijgen. Met elkaar, binnen de gestelde tijd.

Nadat wij je hebben mee genomen in de Wereld van Verschil, kan je met je team onze mobiele escaperoom gaan doen. Wij zetten jou en je team in een ruimte, geheel vormgegeven in lijn met de Wereld van Verschil. Door middel van raadsels, puzzels en codes moeten jullie binnen 60 minuten de codes zien te kraken. Samenwerken is een must!

Voor wie?

Het spelen van deze escaperoom is zeer geschikt als aanvulling op een teamtraining Wereld van Verschil. Zo combineer je de theorie en de toch al heel interactieve werkvormen met de Wereld van Verschil met de praktijk. Zo is de escaperoom niet alleen een leuk uitje, maar gelijk een heel leerzame oefening in de praktijk. Het is geschikt voor groepen van 6 tot 12 personen.

Waarom een escaperoom aanvullend op een training?

We gaan er van leren. Daarom komen wij altijd met twee trainers. Tijdens jullie noeste arbeid, filmen wij fragmenten, die we later gaan nabespreken. Wat ging er vlekkeloos? Waar zijn jullie tevreden over? Welke kwaliteiten hebben jullie gebruikt? Wat kan er beter? In welke valkuilen zijn jullie getrapt? Niks is zo leerzaam en leuk als jezelf terug zien en het proces met elkaar bespreken. Uiteraard ondersteund door ons. Wij analyseren de teamdynamiek en zorgen aan de hand van een observatielijst voor inzichten in het gedrag van het team, aanvullend op jullie eigen team analyse. Zo maken we gezamenlijk een vertaling naar de praktijk. 1 ding is zeker: jullie zullen gegarandeerd regelmatig terugdenken aan deze escaperoom bij jullie dagelijkse werkzaamheden.

Wat levert het op?

Jullie krijgen snel inzicht in:

  • de kwaliteiten van het team

  • de gedragspatronen van het team

  • praktisch handvatten die jullie als team op de werkvloer kunnen gebruiken

Superleuk en leerzaam!

Kitty

De levendigheid straalt er vanaf!

Samenwerking en individuele kwaliteiten naast elkaar belangrijk

Tanja

Ook geschikt voor familie uitjes, om elkaar beter te leren kennen.

Alle details zijn mooi.

Lukina

We hebben het echt samen opgelost!

Daardoor ontstond een groepsgevoel.

Diana

Jammer dat ik niet alle opdrachten zelf kon (mee)maken.

Josien