WeDo teamtraining. We love to Do!

Sinds begin 2015 hebben wij onze handen ineen geslagen. Wij zijn allebei coach en trainer, in Den Haag en waren op dat moment beiden aan het kijken of we nu wel of geen kantoorruimte wilden gaan huren. En heel praktisch als wij zijn, zijn we samen op pad gegaan om naar een ruimte te gaan kijken en samen te huren. Sindsdien zijn we steeds meer trajecten samen gaan oppakken.

Onze naam is niet zomaar gekozen. Wij staan samen voor professionele teambegeleiding waarbij wij als Weerts en Douma het proces faciliteren om teams beter met elkaar te laten praten, elkaar echt leren kennen en vanuit daar verbetering weten te realiseren in hun samenwerking en teameffectiviteit. Wij DOEN dit SAMEN.

Wij!

Elk traject is maatwerk. We werken in een teamtraject graag samen aan de inhoud. Wat wil je bereiken met je team, waarom is dit zo belangrijk, wie hebben er belang bij en hoe gaan we de doelstellingen realiseren? Door samen te werken in de voorbereiding wordt het teamtraject zo optimaal mogelijk ingericht. We leren elkaar wederzijds beter kennen en kunnen zo tijdens het teamtraject goed op elkaar inspelen.

Doen!

In onze trainingen maken we graag gebruik van breinvriendelijke technieken. In actie. Samen. Met elkaar. Ontdekken. Door te doen en te ervaren vind je nieuwe manieren van kijken. En met nieuwe manieren van kijken, kan je anders gaan doen. Zo praktijkgericht als mogelijk. Door gebruik te maken van wat er al is en dat naar een hoger plan tillen. Met een knipoog en een lach gaan we aan het werk.

Vivienne Weerts

Vivienne Weerts

teamcoach / trainer
Nienke Douma

Nienke Douma

teamcoach / trainer